2013. május 24., péntek

Prológus..

Sziasztok! El kezdtem egy új blogot amelyben, 5 lány és persze a One Direction szerepel. A lányok élik a minden napjaikat, de lesznek itt kavarások..és sok sok izgalom. Jó ólvasást xx 


Nicki Davies.
Nicki Davies, 18 éves, egyetemista lány. Szeret a barátaival lógni, bulizni, hülyülni, írni, gördeszkázni és fotózni. London-ban született és még most is ott él a szüleivel. Az egyetemen ismerkedett meg mostani barátjával, Liam Payne-el. Vele 2 éve együtt van. Szülei eléggé bírják Liam-ot..így meg engedték, hogy Nicki oda költözzön Liam-hoz az egyetemi időszak alatt. Szinte minden egyes percben együtt vannak, nagyon jól kijönnek egymással, sosem veszekednek. Mivel Liam sztár így néha nem találkoznak 2 hónapokat, ha nem többet. Ezt Nicki eléggé nehezen viseli, de Liam el szokta hívni a koncertekre, amelyikre meg teheti el is megy. Nagyon szeretik egymást ezt ki jelenthetjük . 


Dora Adams. 
18 éves, egyetemista mint Nicki, hiszen egy osztályba járnak.Ír országban, Mullingar-ban élt ameddig nem jött el az egyetem időszaka. Szereti az állatokat, állat barát nagyon. Van egy kis kutyája is. Szeret még hülyéskedni és fotózni. Szinte minden nap fotóz. Hozzá teszem, nagyon jó képeket csinál. Louis Tomlinson a barátja. Louis 21 éves így ő pincérnek dolgozik. Ott ismerkedtek meg, amikor Nicki-nek a 18. születésnapján el mentek abba az étterembe. Ott minden kiterült az asztalra..Louis el kérte Dora telefonszámát, randiztak és együtt vannak 3 éve..már 3 éve. Nagyon szoros kapcsolatban élnek.  


Madison Richards. 
Madison is 18 éves, ugyan úgy egyetemista mint a többi lány. Szintén London-ban él mint Nicki . Zayn Malik a barátja, ők egy buliban ismerkedtek meg. Hát igen..hol is máshol? Madison szeret bulizni és ismerkedni. Madison és Zayn csak 1 éve vannak együtt.Olyanok mint egy rissz házaspár.. Madison-nak, Zayn előtt volt egy eléggé tartós kapcsolata..ők 4 évig voltak együtt..igen..elég korai, hogy 14 éves volt Madison amikor össze jött azzal a sráccal, de mondhatjuk azt, hogy viszonozták egymás szeretetét így jól kijöttek. Viszont...a 4. év fordulójukon...a srác nem ment el a találkozóra...Madison-t üzenetben értesítette, hogy nem tud el menni...1 héttel később..megint üzenetben........kidobta..Madison össze tört..ehhez is nagy erő kellett, hogy újra tudjon bízni fiúban, de úgy látszik, hogy Zayn-ben meg bízik. 

Julia Wilkinson. 
Julia 1 hónapja töltötte be a 18. élet évét. Mondhatjuk, hogy mindenki 18 éves és egyetemista. London-ban él. Szeret hülyeségeket kitalálni, álmodozni..( vajon miről??? ), rajzolni, írni és új dolgokat ki találni. Legjobb barátnője ugye bár Dora, mivel Julia is Mullingar-ból jött ide tanulni. Így ők jó barátnők voltak az előtt is..itt pedig össze hozta őket a sors. Niall Horan barátnője, együtt is élnek . Julia és Niall szinte gyerek koruk óta barátok voltak, 14 évig csak barátok voltak..1 évig feszegették, hogy össze jönnek-e, és végül..amikor Julia 15 éves volt..össze hozta őket az élet..ennyi barátság után..meg bíznak egymásban. 

Katie Cook. 
Katie Harry Styles barátnője, igen a nagy "nő csábász'' barátnője.....nem....tévedtek....Harry nem szerzi meg könnyen a csajokat és egy éjszaka után le pattintja őket. Harry igen is érző lélek és szereti Katie-t. Így viszonozza Katie is. Katie-éket Louis hozta össze, Harry ott dolgozott abban az étteremben ahol Lou, de csak mint tanuló, így Louis hozta őket össze. Harry és Katie..1 és fél éve vannak együtt. Szeretik egymást. Katie szeret..táncolni, fotózni és a neten böngészni. Igen..ők egy fotó szakkörre járnak Nicki-vel és Dora-val együtt. Katie és Harry is 18 éves, igaz..Katie még nem töltötte be a 18. szülinapját..még van neki vissza 1 napja...

Ez az 5 lány..együtt tölti a minden napjait az egyetemen, mindenki egy osztályba jár. A srácok sztárok így vannak koncertjeik így néha nem találkoznak annyit amennyit szeretnének. De..akkor is..ugyan úgy szeretik egymást mintha nem lennének sztárok. Ők..egymásnak vannak teremtve. 


/Kommentelj vagy iratkozz fel ha tetszik;) /

2 megjegyzés: